Hvem er vi?

Holstebro Arbejdsgruppe blev stiftet i 1984.

Vi er en gruppe modne kvinder, der alle arbejder frivilligt og ulønnet. Ingen af de indsamlede midler går til administration.

Holstebro Arbejdsgruppe har i årenes løb støttet gadebørn i Bangladesh, mentalt handicappede børn i Thailand, døvekostskole i Sri Lanka, HIV-smittede piger i Indien, og har derudover haft og har formidlet utallige fadderskabsbørn i Indien og Sri Lanka.

Det er mange børn, gruppen gennem årene har hjulpet til en menneskeværdig tilværelse. Uskyldige børn, der er fanget i fattigdom, som de ikke på egen hånd har mulighed for at slippe ud af. Disse børn har fået en ny chance i livet gennem uddannelse.

De seneste år har Holstebro Arbejdsgruppe betalt for 60 børn i Indien og Sri Lanka, og nogle af dem har ved Holstebro Arbejdsgruppes hjælp fået en uddannelse som lærer, sygeplejerske eller ingeniør, og der er sat midler af til de børn, der endnu ikke har afsluttet 12. klasse.

Gennem årene har Holstebro Arbejdsgruppe været tilknyttet en anden organisation, men fra 2019 har Holstebro Arbejdsgruppe valgt at være en selvstændig forening under navnet ”Foreningen Holstebro Arbejdsgruppe”.

Holstebro Arbejdsgruppe vil fremover koncentrere sig om to Holstebro-projekter.

Det ene projekt er børnehuset i Indien ”Pudhu Punal – Holstebro Denmark” med 25 hjemløse piger, hvor Holstebro Arbejdsgruppe siden 2013 har betalt for driften.

Det andet projekt er at formidle mikrolån til kvinder i Indien. Foreløbig har 192 kvinder nydt godt af hjælpen fra Holstebro.

Læs mere under Projekter.

Holstebro Arbejdsgruppe har flere gange om året salg og lotteri i Kvickly Holstebro og i herningCentret, og
hver sommer har Holstebro Arbejdsgruppe en salgs- og informationsbod ved Kulturperlens koncerter i
Lystanlægget i Holstebro.

Læs mere under Kalender.